За нас

ZARIBEN е електронен магазин предлагащ на своите потребителите в България, голям избор от каталози на обувки, дрехи и аксесоари с възможност за доставка през Европейската и Американска интернет мрежи по индивидуална поръчка на клиента. Предлаганите от нас марки са разнообразни с насоченост към градската, скейт, спортна и улична култура.

Политиката на магазина е да предлага възможно повече артикули които да са на достъпна цена, без допълнителни такси и доставки. Това което определя ниската цена на модели, които по принцип са от по-скъпи серии и марки е че тези артикули са селектирани от голям брой различни европейски и американски доставчици, разпродажби и допълнителни намаления към нас. Друго определящо за по-ниската крайна цена на повечето артикули е и че се доставят в България за по-голям срок от време. Всички артикули в каталозите са 100% Authentic и се доставят по поръчка за 5 - 10 работни дни в оригинална кутия, опаковка и всички етикети към тях.

Предлагаме на нашите потребители и възможност за индивидуална поръчка и доставка на артикули които ги няма в каталозите. За което може да използвате нашата форма за запитване, да посочите името на модела или връзка към сайта в който сте го видели и размер или просто да се свържете с нас на посочения телефон, е-мейл или през контактната форма.